Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، نبی‌الله شمسی‌فر صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه بیان داشت: ۶٢٠ هزار تلفن ثابت در در استان لرستان داریم که ٣۶٠ هزار مورد آن مورد استفاده قرار می‌گیرد و مابقی غیر فعال است.

وی افزود: ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان ٢٢ بوده در حالی که در کشور ٣۴ است.

مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: در سطح شهرستان‌های خرم‌آباد، بروجرد، الیگودرز، دورود و الشتر ١١ هزار و ٧٠٠ پورت فیبر نوری خانگی داریم که فقط هزار و ٩٠٠ پورت آن استفاده می‌شود و در واقع سرعت واگذاری فیبر نوری در استان بالا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مودم‌های مورد نیاز برای این نوع خدمات کمی گران بوده و یکی از دلایل عدم استقبال از فیبر نوری خانگی همین است. 

وی یکی از معضلات توسعه خدمات را چرخه کاری شهرداری‌ها و راهداری دانست و عنوان کرد: با توجه به اینکه باید سرعت بیشتری برای توسعه داشته باشیم باید روال و چرخه کار اداری بین دستگاه‌ها را بهبود بخشیم.

شمسی‌فر گفت: در چهار شهرستان چگنی، کوهدشت، رومشکان و پل‌دختر فیبر نوری بین شهری متعلق به مخابرات نداریم که هم اکنون حاضر در حال انجام است. در حال حاضر تکمیل شبکه فیبر نوری در محور قدیم پل‌دختر نیز در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه دیتا ٢ هزار و ٣٠٠ پورت منصوبه در سطح استان داریم که ٢١٠٠ پورت زیر بار رفته است؛ عمده مشتری در این حوزه دستگاه‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌ها هستند.

مدیر مخابرات منطقه لرستان بیان داشت: در حوزه ارتباطات adsl ١٢٠ هزار پورت منصوبه داریم که بالغ بر ٧٠ هزار آن زیر بار قرار دارد و مابقی آن غیر فعال است.

وی افزود: در حوزه تلفن همراه در لرستان ٢ میلیون و ٣٠٠ هزار سیم‌کارت همراه اول در دست مردم داریم که تقریبا ١ میلیون و ۴۵٠ هزار سیم‌کارت آن فعال است و در مجموع ٢٣۵ هزار سیم کارت دائمی در استان داریم. 

شمسی‌فر ضریب تلفن همراه در لرستان را بالغ بر ١٣٠ درصد برشمرد و افزود: ضریب پوشش در حوزه شهری بالای ٩٨ درصد است و در حوزه روستایی ٣٨٠٠ روستا در لرستان داریم که بیش از ٢۶٠٠ روستا دارای ارتباط هستند و از این تعداد حدود ۶٠٠ روستا اینترنت خانگی دارند.

این مسوول با بیان اینکه در آینده نزدیک تکنولوژی 5G به استان می‌آید، یادآور شد: بنا داریم در سال ١۴٠١ بالای ١۶ هزار adsl را در سطح استان واگذار کنیم.

وی اظهار داشت: یکی از اتفاقات خوب سال گذشته این بود که تغییر adsl به vdsl را داشتیم که باعث بهبود ارائه خدمات و افزایش پهنای باند می‌شود.

شمسی‌فر به برنامه‌های مخابرات منطقه لرستان برای سال ١۴٠١ اشاره مرد و گفت: در حوزه فیبر نوری خانگی برنامه مخابرات استان ارائه ١١٠٠ پورت خانگی است که امسال بدنبال تحقق آن هستیم و برای دیتای تجاری نیز بدنبال ارائه ٢٢٠ پورت هستیم.

مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: توسعه شبکه فیبر نوری در مناطق مختلف استان در حال انجام است و بدنبال این هستیم در حوزه تلفن همراه امسال ٢٢ سایت شهری جدید ایجاد کنیم و در ١۴٠ سایت نیز ارتقاء تکنولوژی خواهیم داشت. 

وی با بیان اینکه سال گذشته عملکرد مخابرات لرستان با تحول همراه بود و منجر شد در ارزیابی عملکرد سالانه ١٣ پله ارتقاء داشته باشد، افزود: در مجموع شاخص‌ها و با وجود همه کاستی‌ها رتبه پانزدهم کشور را داریم. 

شمسی‌فر عنوان کرد: برای ارتقا برخی شاخص‌ها نیازمند همکاری بیشتری داریم؛ به عنوان مثال برای توسعه سایت‌های شهری در بروجرد و خرم‌آباد چالش داریم که بخشی از آن با شهرداری و بخشی با مردم است. 

وی عنوان کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه ارتباطات در شرایط کنونی توجیح اقتصادی ندارد چراکه سرمایه‌گذاری بر اساس ارز آزاد و درآمد بر اساس ریال کسب می‌شود و این باعث شده مشکلات عدیده‌ای برای اپراتورها ایجاد شود. 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مخابرات مخابرات لرستان مخابرات منطقه لرستان فیبر نوری سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۶۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد،  ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب‌ در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند،عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل‌ گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.

اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبرهای خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی برای برگزاری دور دوم انتخابات/ مردم ۲ حوزه منتظر روز جمعه
  • کمتر از ۳ روز تا برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • بهره برداری از مزرعه اکولوژیک پرورش شتر داشتی درزاهدان،بزودی
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار رای‌گیری در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان مستقر شد
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • استقرار ۲۲۱ شعبه اخذ رای در اصفهان برای انتخابات دور دوم مجلس + فیلم
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است